Pasar en Femma op dagreis

Ronny De Coster
De verenigingen Pasar en Femma slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijke dagreis. Die zal draaien rond het thema "In het spoor van Sint-Hubertus". 

De reis vindt plaats op zaterdag 3 november. Het gezelschap bezoekt een bijzonder oord van jagers en hoornblazers en verneemt alles over de jacht. Een bezoek aan een eeuwenoude dorpskapel, waarrond op de feestdag van Sint-Hubertus nog ieder jaar liefhebbers van de jacht verzamelen, staat op de agenda. De deelnemers maken ook kennis met allerlei attributen die de jager in zijn tas meedraagt. Na een middagmaal volgt nog een rondrit door de streek, volgens de route die de slechtvalken afleggen op weg naar het zuiden. Een bezoek aan een jachtmuseum, ontmoeting met allerlei opgezette roofvogels en een authentieke huiskamer die toebehoorde aan een rijke jagersfamilie sluiten de dag af. Het vertrek van de dagtrip is voorzien aan de Post in Buggenhout om 7.30 uur. Deelnemen kost 62 euro voor leden, 65 euro voor niet-leden. Inschrijven is nu al nodig. Info: etienne.hermans@telenet.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.