Ook voetgangers toegelaten op fietspad Vitsstraat

RV

Voortaan zullen ook voetgangers toegelaten zijn op het fietspad in de Vitsstraat, tussen Buggenhout en Opdorp. De gemeenteraad keurde hiervoor een aanvullend verkeersreglement goed. “We stelden vast dat het fietspad sowieso al vaak door voetgangers gebruikt werd”, zegt schepen van Mobiliteit Geert Hermans (CD&V). “Daarom gieten we dit nu in een reglement, zodat dit in orde is.” Voetgangers zullen het fietspad reglementair mogen gebruiken aan de kant van de pare nummers tussen het Minneveld en huisnummer 96 en aan de kant van de onpare nummers tussen huisnummers 99 en 63. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Dierickx

    Hebben ze echt géén andere oplossingen!! De voetgangers en fietsers zijn wééral de dupe iedereen moet wijken voor koning auto!!!!!!Schandalig!!!!!!!!!