N-VA trapt verkiezingscampagne op gang

N-VA Buggenhout start haar verkiezingscampagne. Banners van de partij zullen langs de straten verschijnen, gekoppeld aan korte filmpjes op Facebook en het volledige verkiezingsprogramma op de website.


De lijst met 23 kandidaten is klaar. Er zijn heel wat nieuwe gezichten terug te vinden. De meest opvallende zijn huidig NCD-gemeenteraadslid Sylva Bogaerts en de 22-jarige Jael De Nil uit Opdorp. Bij de jonge kandidaten horen Ward Vranken, Karen Lauwers, Jonas De Smedt, Liesa Van Eeckhoorn, Alison Dupré, Thomas De Coster, Steven Goossens en Steven De Backer.


Daarnaast krijgt de partij met Carine Minnoye en Herman Meganck enkele zelfstandigen op de lijst. Els Cools, Tina D'heer, Isabel De Decker en Tamara Bogaerts zorgen voor de vrouwelijke inbreng. De nieuwkomers krijgen steun van meer ervaren kandidaten zoals Ginette Van der Plas, Jef Verhaegen, Dirk Mortier. Gemeenteraadsvoorzitter Jean-Pierre Willems duwt de lijst. Lijsttrekker Wim Mommaers wordt geflankeerd door Kristine De Saeger en schepen Jan Jacobs op plaats twee en drie.


(DND)