Meer dan 230 bezoekers schuiven aan voor feestmaaltijd van vzw Samen

Eerst gezellig tafelen...
Geert De Rycke Eerst gezellig tafelen...
In Zaal Nicolaas in Buggenhout schoven dinsdagmiddag meer dan 230 bezoekers aan de feesttafel. Het jaarlijkse kerstfeest van de vzw Samen was zo aan de zeventiende editie toe. 

De vzw verwent op die manier de alleenstaanden, zieken, sociaal zwakkeren en ouderen van de bosgemeente met wat gezellige kerstssfeer. “Iedereen gelukkig, iedereen samen. Dat is het motto”, zegt Nadine Sertijn, stuwende kracht achter de vzw Samen. “Het is hartverwarmend hoe telkens tientallen vrijwilligers klaar staan om dit gebeuren in goede banen te leiden en om te zien hoe de aanwezigen daar zichtbaar van genieten.” Voor de gelegenheid was de Zaal Nicolaas volledig aangekleed in kerstthema en stond er ook een live optreden op het programma. Er kon zelfs duchtig gedanst worden tussen de tafels.

... en daarna de dansvloer op.
Geert De Rycke ... en daarna de dansvloer op.
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.