Leerlingen SiViBu brengen musical Rock it

RV

De leerlingen van het Sint-Vincentiuscollege van Buggenhout brengen dit weekend een musical op het podium. Ze kozen voor ‘Rock it!’, een zelf bewerkte en eigentijdse versie van de wereldberoemde musical ‘Fame’. ‘Rock it!’ vertelt het verhaal van getalenteerde jongelui op een kunstschool, het Spe Ar. Hun gezamenlijke droom is afstuderen in dans, muziek of drama. Om te slagen, moeten er soms moeilijke keuzes gemaakt worden en prioriteiten worden gesteld. En dat blijkt niet eenvoudig voor tieners die al eens op wolkjes lopen of geplaagd worden door hun typische jongerenproblematiek. “Aangezien deze verhaallijn tijdloos is, flitsen wij deze story naar het jaar 2019 op SiViBu”, zeggen de acteurs. “We staken het verhaal in een hedendaags jasje vol show, dans en hippe muziek. De moraal van dit stuk en de waarden sluiten perfect aan bij het pedagogisch project van de school.” 

De voorstelling is bij te wonen op donderdag 9 mei om 20 uur in gemeenschapscentrum De Pit, aan de Platteput in Buggenhout. Toegangskaarten kosten 5 euro. Info en reservatie: schooltoneel@sivibu.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.