Hendrik en Rosa vieren briljanten jubileum

Copyright : Geert De Rycke
Hendrik April en Rosa Michiels uit Buggenhout vieren hun briljanten jubileum. Ze stapten 65 jaar geleden in het huwelijksbootje.

"Het was tijdens een kermisbal in de toenmalige zaal De Vlinder in Buggenhout dat ik voor de allereerste keer met Rosa danste", vertelt Hendrik. "Vervolgens was het tot de volgende kermis wachten om haar nog eens weer te kunnen zien. Daarna heb ik ze niet meer losgelaten." Rosa en Hendrik kregen drie kinderen. Ondertussen zijn er ook al drie kleinkinderen. Hendrik was automecanicien en sleutelde uren aan wagens van buren. Rosa was huisvrouw. "Nu genieten we van de kleine dingen van het leven", zeggen de twee. "We gaan graag naar zee, houden van uit eten gaan en genieten van het gezelschap van onze kleinkinderen."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.