Garageverkoop stevent af op record

Copyright : Geert De Rycke
Voor de zesde keer vindt in Buggenhout dit weekend een grote Garageverkoop plaats. Verschillende verenigingen slaan de handen in elkaar om dat waar te maken en zo veel mogelijk inwoners warm te maken om tweedehands spullen te verkopen. 

Organisatoren CD&V, ACV, PASAR , Femma, en het huis-aan-huisblad ’t Middelpunt zijn nu al tevreden met het te verwachten succes. “Meer dan tweehonderd deelnemers schreven zich al in”, zegt Ronald Van Gemerde. “Daarmee steven we af op een recordeditie, ook al door het voorspelde mooie lenteweer zaterdag. We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een beter milieu. Afgedankte, maar nog bruikbare spullen krijgen een nieuwe bestemming en belanden niet op de afvalberg. Maar ook het sociale aspect is belangrijk. Buren vinden elkaar voor een gezellige babbel, terwijl ze hun garage of oprit openstellen als tweedehandsmarktje.” 

De opbrengst van de Garageverkoop gaat naar het goede doel. MFC Capelderij uit Opdorp, vzw Avalon uit Opstal, het dagcentrum Eindelijk en Blijdorp Buggenhout krijgen elk een deel van het inschrijvingsgeld. De Garageverkoop vindt plaats op zaterdag 30 maart, van 9 tot 16 uur. De start bevindt zich aan het dagcentrum van Eindelijk, aan het Klaverveld in Buggenhout. Daar zijn formulieren met de deelnemende adressen te verkrijgen. Info: www.pasar.be/buggenhout.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.