Bosgemeente lanceert gloednieuw, themagebonden infomagazine

Schepen Geert Hermans en communicatieambtenaar Sharon Vandeput stellen trots het nieuwe Infomagazine voor.
Geert De Rycke Schepen Geert Hermans en communicatieambtenaar Sharon Vandeput stellen trots het nieuwe Infomagazine voor.
Buggenhout start het nieuwe jaar 2020 met een nieuw project. Een gloednieuw Infomagazine is een feit. Het maandblad werd officieel voorgesteld in het Administratief en Cultureel Centrum van Buggenhout en zal voortaan elke derde week van de maand in alle brievenbussen van de inwoners verdeeld worden.

“We stappen af van de oude formule van het infoblad en gaan naar een aantrekkelijk en warm infomagazine”, zegt schepen van Communicatie Geert Hermans (CD&V). “Het idee kwam van onze communicatieambtenaar Sharon Vandeput en het resultaat mag er zijn.”

In het nieuwe infomagazine staat elke maand een ander thema centraal. “Daar wordt de cover aan gewijd en vier pagina’s binnen in het magazine”, zegt Vandeput. “De rest van de in totaal twaalf pagina’s bevatten allerlei andere informatie én een activiteitenkalender.”

De eerste editie van het Infomagazine draait rond kinderopvang. Later staan nog klimaat, wonen en fietsbeleid centraal. “Nieuw is ook het A5-formaat, wat het magazine ook aangenamer te hanteren maakt”, zegt Vandeput. “We hopen dat de inwoners er veel plezier zullen mogen aan beleven.” 

Geert De Rycke