Boekvoorstelling in bib

Johan Van Damme komt zijn boek zelf voorstellen.
Geert De Rycke Johan Van Damme komt zijn boek zelf voorstellen.
Auteur Johan Van Damme uit Sint-Gillis-Dendermonde stelt op donderdag 31 januari in Buggenhout zijn boek ‘In het spoor van de achterwacht’ voor. 

Dankzij het boek van Van Damme komen vriendschappen tussen Britse soldaten en inwoners van Sint-Gillis, ontstaan tijdens Wereldoorlog II, weer tot leven. ‘In het spoor van de Achterwacht’ vertelt over de vele gastgezinnen die in het najaar van 1944 militairen onderdak gaven. Het is een beklijvend en waargebeurd verslag van de belevenissen van soldaat Arthur Robson tijdens en na WOII. De boekvoorstelling vindt plaats om 19.30 uur. De voorstelling wordt afgewisseld met gedichten rond het thema 'Vrijheid’, gebracht door Annita Huygens. Geïnteresseerden kunnen terecht in de bibliotheek van Buggenhout, op de eerste verdieping van het Administratief en Cultureel Centrum aan de Nieuwstraat. De toegang is gratis. Info: bib@buggenhout.be of 052/33.95.91.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.