‘Pas op’ moet waarschuwen voor door hitte getroffen fietspad

Het fietspad kwam een heel eind omhoog op de provinciale baan. ‘Pas op’ moet fietsers waarschuwen.
Koen Baten Het fietspad kwam een heel eind omhoog op de provinciale baan. ‘Pas op’ moet fietsers waarschuwen.

Op de Provinciale Baan in Buggenhout is een deel van het fietspad omhoog geschoten door de hitte. De hele betonplaat kwam minstens tien centimeter naar boven, waardoor het onmogelijk is om er nog over te fietsen. Op het fietspad werden de woorden ‘Pas op’ geschilderd in verf om de fietsers te waarschuwen. Intussen werden er ook al waarschuwingsborden en kegels geplaatst op het fietspad zodat de fietsers niet over het asfalt meer heen rijden. Het is nog niet duidelijk wanneer het fietspad zal hersteld worden. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • chris delanghe

    3x duurder aangelegd en 10x slechter aangelegd dan in het buitenland. Belgische specialiteit!. De wegen bevatten meer putten, bulten en lappenherstellingen dan wat het hoort te zijn. Ge moet maar eens met de fiets op pad ....Hoe zou dat weer kunnen ???

  • Vervaeke Marc

    Herstellen? Als ze eens tijd hebben, "is toch maar een fietspad".