Zin in Wafel met kreeft? Nieuwe ‘Gaufres&Waffles’ zet het op het menu

Wafel met kreeft.
Gauffres|Waffles Wafel met kreeft.
In de Koningsgalerij is donderdag ‘Gaufres&Waffles’ geopend. Dat is een nieuwe wafelzaak met op zijn zachtst gezegd originele recepten. Zo kan je er wafels met onder meer americain, eendenlever, kreeft of zalm krijgen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De bedoeling is dat wafels er geen zoete snack zijn, maar een volledige maaltijd. De recepten werden uitgewerkt door sterrenchef Yves Mattagne van het bekende Sea Grill. Zijn creaties krijgen origineel beslag zoals americain, eendenlever, kreeft of zalm. De wafel wordt ook geserveerd met zoete toppings als chocolade, appels, ananas of bosbessen.

Het opzet van de jonge initiatiefnemers Sebastien Mattagne en Michael Chiche is gebaseerd op de trend van het monoproduct. “We willen een van de rijkdommen van de Brusselse eetcultuur herbekijken”, klinkt het. De twee partners zijn al actief in de voedingssector waar ze sinds enkele jaren samenwerken aan het Dinner in the Sky-evenement.

De zaak is elke dag open. Een ‘gewone’ wafel met chocolade kost er 6 euro, terwijl de versie met kreeft je 16 euro kost.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bodhi Goolaerts

    Jammer dat jullie zeggen dat dit nieuw en origineel is in België kijk misschien eens in schoten bij Salt ‘n Sugar daar doen we dit al een jaar maar wij zijn geen sterrenchef natuurlijk waar een bom geld achter zit