Werf van Infrabel in Watermaal-Bosvoorde opnieuw opgestart

Station van Bosvoorde.
photo_news Station van Bosvoorde.
De werf van Infrabel voor het Gewestelijk ExpressNet in de buurt van het station van Bosvoorde is opnieuw gestart. Er werd een voorlopige bouwvergunning aangevraagd bij het Brussels gewest. Eerder moest de werf worden stilgelegd nadat omwonenden de bouw hadden aangeklaagd bij de gemeente.

Infrabel bouwde in Watermaal-Bosvoorde een technisch lokaal voor de signalisatie op het Gewestelijk ExpresNet. Enkele omwonenden hadden opgemerkt dat het gebouw illegaal werd geplaatst. Het komt immers niet voor op de bouwvergunning. De omwonenden waren bang voor verzakkingen en scheuren in hun huizen.

Volgens Infrabel is er voor dit type constructie geen vergunning nodig in de twee andere gewesten. Er werd nu overlegd met de gemeente en met het gewest, waarna de werf weer kon worden opgestart.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.