Waaghals doet aan metrosurfen in Brussel

Metrosurfer in Brussel
Rv Metrosurfer in Brussel
Op Youtube is vandaag een filmpje opgedoken van een man die zich waagt aan een potje metrosurfen in Brussel. Wie de waaghals is en welk doel hij voor ogen heeft, is niet bekend. 

Het is niet de eerste keer dat de man, die zichzelf ‘GIFGAS’ noemt op Youtube, het openbaar vervoer neemt op spectaculaire wijze. Eerder al besliste hij samen met een kompaan om richting Italië te reizen door zich op een wagons van enkele treinen te zetten. 

De MIVB is op de hoogte van de zaak en neemt deze naar eigen zeggen heel serieus. “Dit is gevaarlijk en kan echt niet”, zegt woordvoerder Guy Sablon. “Om die reden zullen wij dan ook klacht indienen bij de politie, zodat de metrosurfer geïdentificeerd kan worden.”

Hoe de man zichzelf toegang kon verschaffen in de stuurcabine van de metro, wordt momenteel nog onderzocht. De MIVB vermoedt dat de deur geforceerd werd. “En ook dat is een crimineel feit.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.