Vzw Take-Off verkozen tot ‘coup de coeur’

Van links naar rechts: Lara Balmori die van de diensten van Take-Off heeft gebruik gemaakt, Sophie Van Malleghem van de Koning Boudewijnstichting, Francesco Amato, Voorzitter Take-Off en Caroline Thijssen van BNP Paribas Fortis Private Banking.
Frank Toussaint Van links naar rechts: Lara Balmori die van de diensten van Take-Off heeft gebruik gemaakt, Sophie Van Malleghem van de Koning Boudewijnstichting, Francesco Amato, Voorzitter Take-Off en Caroline Thijssen van BNP Paribas Fortis Private Banking.
Vzw Take-Off is door de klanten van BNP Paribas Fortis Private Banking verkozen als ‘Coup de Coeur’. Ze doorbreken het isolement van zieke kinderen door hen les te laten volgen via internet en kunnen jaarlijks een 130-tal kinderen helpen voor school.

Sinds 2015 heeft de Koning Boudewijnstichting een uniek partnership met BNP Paribas Fortis Private Banking. Jaarlijks kunnen de klanten van Private Banking die belegden in maatschappelijk verantwoorde beleggingsoplossingen en de werknemers van BNP Paribas Fortis stemmen voor hun ‘coup de coeur’, de organisatie die hen het nauwst aan het hart ligt. Take-Off werd deze keer verkozen en kan hierdoor genieten van een bijkomend budget en professionele begeleiding. Francesco Amato, voorzitter van Take-Off is ervan overtuigd dat ze nu nog meer kinderen gaan kunnen helpen. “Door deze erkenning kunnen we nog meer naamsbekendheid creëren en meer kinderen helpen. Daar doen we het voor, ook zieke kinderen hebben behoefte aan contact met hun vriendjes. En zij zijn vaak het meest gemotiveerd om geen schoolachterstand op te lopen. “

Toekomst verzekerd

De professionele hulp komt van het Venture Philanthropy Fonds en biedt een structurele begeleiding aan organisaties die groeipotentieel tonen of waarvan de sociale impact in België onder druk staat. De vzw kan dan rekenen op externe consultancy, financieringshulp, het inschakelen van experten uit het netwerk van de Koning Boudewijnstichting en de uitbouw van het eigen netwerk. Sophie Van Malleghem van de Koning Boudewijnstichting zegt dat de toekomst van Take Off met deze prijs wordt verzekerd, “Take-Off kan met de steun van het Venture Philanthropy Fonds en met deze prijs haar voortbestaan verzekeren, met een duurzame financiering en het verder versterken van de interne organisatie, de communicatie en het uitbouwen van hechte partnerships.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.