Vrouw vindt dode kikker in broodje van Brusselse Panos: “Jullie hebben wat uit te leggen”

De betrokken klant deelde een foto van de walgelijke vondst op Twitter.
Twitter De betrokken klant deelde een foto van de walgelijke vondst op Twitter.
Een klant van de Panos-winkel aan de Waversesteenweg in Etterbeek heeft gisteren een wel érg onsmakelijke ontdekking gedaan in haar broodje. In de lunch zat een dode kikker, meldt ze op Twitter.

De vrouw in kwestie postte gisteren een foto van het broodje op de berichtensite. Daarop is het dode beest op de sandwich te zien. "Beeld je de HORROR in toen ik deze middag een kikker in mijn broodje vond. Panos, jullie hebben wat uit te leggen", schrijft ze.

De broodjesketen ‘neemt het probleem serieus’ en zegt dat de nodige maatregelen zijn getroffen. Panos heeft contact opgenomen met de uitbaatster van het filiaal in Etterbeek, de kwaliteitsverantwoordelijke van het bedrijf, de leverancier van de ingrediënten van het desbetreffende broodje en de betrokken klant. Het bedrijf benadrukt dat het er een zeer strikte kwaliteitscontrole op nahoudt en dat alle voorwaarden van het federaal voedselagentschap FAVV worden gevolgd.

Het FAVV zelf heeft de vrouw in kwestie aangeraden een klacht in te dienen, wat ze volgens woordvoerster Stéphanie Maquoi ook heeft gedaan.
59 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ook rolstoelgebruikers

  Ooit een chocomousse gegeten van bij de bakker, bleek daar plots een elastiek in te zitten. Men denkt eerst dat het een worm is maar een elastiek doet ook geen goed aan de appetijt...

 • wil baken

  Jongens toch, wat maakt dat nu uit ? die groenten komen van het veld hé ! zijn mensen nu helemaal gek geworden ?

 • Guido Michiels

  Toch wel een origineel idee om te proberen ergens munt uit te slaan. Zou die vrouw nog van die leuke trucs hebben?

 • Tomy Segers

  Ik heb al eens een sigarettenpeuk gehad tussen mijn broodje van de Panos. Sindsdien nooit meer broodjes gekocht daar :-). Ik vind ze eerlijk gezegd ook hun geld niet waard, veel lucht en weinig beleg

 • Colt Walker

  bijbetalen zenne… weet je wel wat zo 'n delicatesse kost?