Vrouw verbrand bij aansteken sigaret

illustratie
Shutterstock illustratie
In Anderlecht is maandagavond een vrouw gewond geraakt bij het aansteken van een sigaret. De vrouw, die ademhalingsproblemen heeft, had een zuurstofbril op. Dat is een brandversneller, waardoor er een steekvlam ontstond.

De vrouw raakte licht verbrand en werd door een buurman uit haar woning gehaald. Dat meldt de Brusselse brandweer. De hulpdiensten brachten haar vervolgens over naar het ziekenhuis. “Ze heeft er vermoedelijk geen rekening mee gehouden dat zuurstof een brandversneller is. Bij het aansteken van de sigaret is een steekvlam ontstaan”, zegt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw. De Brusselse brandweer deed nog nazicht in haar woning, maar de steekvlam had daar geen brand veroorzaakt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.