Vrachtwagen met autowrakken kantelt op rotonde Luchthavenlaan

De rotonde aan de Woluwelaan en de Luchthavenlaan (Archiefbeeld).
Galicia De rotonde aan de Woluwelaan en de Luchthavenlaan (Archiefbeeld).
Op het rondpunt op de kruising tussen de Woluwe- en de Luchthavenlaan is woensdagavond een vrachtwagen geladen met autowrakken gekanteld. De chauffeur van de vrachtwagen raakte daarbij lichtgewond.

De vrachtwagen reed om 21 uur vanuit het centrum van Vilvoorde richting het rond punt toen hij op zijn zijkant belandde. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, zegt de politie van de zone Vilvoorde-Machelen. Er waren geen getuigen van het ongeval.

De vrachtwagen was geladen met autowrakken. Die belandden op de rijbaan en moesten getakeld worden. Door het ongeval werd het rondpunt even afgesloten en werd er een omleiding voorzien via de Woluwelaan. Tegen middernacht was de hinder door het ongeval opgelost.

De chauffeur van de vrachtwagen werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar zijn verwondingen bleken uiteindelijk niet ernstig.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.