VIDEO: Molenbeekse Sara Lou maakt remake van ‘Balance ton quoi’

Videoclip Angèle: Still uit video
Baert Marc Videoclip Angèle: Still uit video
De Molenbeekse Sara Oualad is beter bekend onder haar Youtube-naam ‘Molem Sisters’. Ze postte onlangs een remake van de hit ‘Balance ton quoi’ van Angèle. Hierin pleit ze voor de keuzevrijheid om een hoofddoek te dragen en geeft ze grappige steken aan islamofoben.

Sara Lou, een 26-jarige Molenbeekse moslima, is vlogster en marketing consulente. Begin dit jaar sprong ze in het oog door haar harde reactie op de Molenbeekse rellen met oudjaar.

“A trop vouloir me sauver, tu finis par m’opresser,” zo zingt ze op het bekende deuntje van ‘Balance ton quoi’ van Angèle. In de video loopt Oualad door een park gekleed met een running-hijab, terwijl ze achterna wordt gezeten door passanten. De aanleiding voor de clip was de beslissing van sportgigant Decathlon om in Frankrijk running-hijabs van de planken te halen na een golf van beledigingen en bedreigingen.

Videoclip Angèle: Still uit video
Baert Marc Videoclip Angèle: Still uit videoReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.