VIDEO. Joyrider aan de haal met ambulance

Joyriden met de ambulance.
Facebook Joyriden met de ambulance.
Op social media is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een man aan de haal gaat met een geparkeerde ambulance. Het incident vond plaats in de Versailleswijk in Neder-Over-Heembeek.

“Laat je sleutels nooit op een ambulance zitten”, is de commentaar bij het filmpje. Daarin is te zien hoe een man in een geparkeerde ambulance springt en er even mee rijdt.

Het incident vond woensdag plaats aan de sociale woonblokken in de Versailleswijk in Neder-Over-Heembeek, een buurt die al vaak in het nieuws kwam door overlast.

De Brusselse brandweer voert momenteel een onderzoek naar het incident. “We zoeken uit waar deze ambulance exact vandaan kwam”, zegt woordvoerder Walter Derieuw. “Als het effectief een van onze voertuigen is, zullen we klacht indienen bij de politie. We starten dan ook een intern onderzoek, want een ziekenwagen hoort altijd afgesloten te zijn als hij niet bezet is.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.