Uit kanaal geredde man (66) overleden in ziekenhuis

Het is nog onduidelijk hoe de man in het water terechtkwam.
Google Het is nog onduidelijk hoe de man in het water terechtkwam.
De Brusselse brandweer heeft vanochtend om 8.30 uur een 66-jarige man uit het kanaal gehaald aan het drukke Saincteletteplein. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en is daar later overleden.

Het is nog onduidelijk hoe de zestiger in het water is beland. Zeker is wel dat de hulpdiensten de man uit het water haalden en aan wal hartmassage gaven. Nadat zijn toestand stabiel was, maar nog steeds kritiek, werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij kort nadien overleden, meldt RTL Info en bevestigt politiezone Brussel Hoofdstad Elsene.

Over de identiteit van de man is nog geen zekerheid. Het parket van Brussel is een onderzoek gestart en zal een autopsie laten uitvoeren. Daarover wordt pas in de komende dagen duidelijkheid verwacht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.