Twee tunnels Reyerscomplex eind maart opnieuw open

Twee van de drie tunnels aan het Reyerscomplex gaan eind volgende maand opnieuw open.
Foto Baert Twee van de drie tunnels aan het Reyerscomplex gaan eind volgende maand opnieuw open.
Aan het Reyerscomplex op het einde van de E40 in Brussel gaan eind volgende maand twee van de drie tunnels opnieuw open. Dat antwoordde Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) op een schriftelijke vraag van Marino Keulen.

Vier van de zes tunnels van het Reyerscomplex worden gerenoveerd en krijgen onder meer nieuwe dakbedekking. Nadat eerder al de tunnel die van de E40 naar Meiser loopt heropend werd, gaan eind volgende maand nog twee tunnel opnieuw open. “Minister Weyts antwoordde op mijn schriftelijke vraag dat vanuit Reyers-Meiser en Reyers-Montgomery richting de E40 beide tunnels binnen enkele weken opengesteld worden”, zegt Marino Keulen. “De derde tunnel vanuit Reyers-Montgomery richting Montgomery volgt eind juni. Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van de voortgang van de werken.”




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.