Twee mensen opgepakt na achtervolging in Brussel

Illustratie: politie
Baert Marc Illustratie: politie
In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee personen opgepakt nadat ze met hun auto waren gevlucht van een politiecontrole in Etterbeek. Dat bevestigt de korpschef van de politiezone Montgomery (Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe), nadat de kranten van Sudpresse over het incident hadden bericht.

Een politiepatrouille wilde afgelopen nacht in Etterbeek een auto controleren waarvan een van de achterlichten kapot was. Toen de agenten het zwaailicht aanzetten, sloeg de wagen met hoge snelheid op de vlucht.

De achtervolging eindigde via Brussel in Sint-Gillis. Daar botste de auto op een ander voertuig en twee palen, en kwam hij uiteindelijk op zijn flank terecht.

In de auto bleken twee mensen te zitten, die slechts lichtgewond geraakten. Een van hen bleek onder invloed te zijn van drugs. Aan boord van de wagen vonden de agenten een kleine hoeveelheid cannabis. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.