Tunnels even dicht door korte overstroming

Wettunnel even afgesloten.
BELGA Wettunnel even afgesloten.
Door een korte overstroming zijn de Kunst-Wettunnel en de Stefaniatunnel zaterdagnamiddag even afgesloten geweest. Ook tramlijn 8 was even onderbroken.

De hevige regen heeft zaterdagnamiddag in Brussel voor heel wat hinder gezorgd. De Kunst-Wettunnel en de Stefaniatunnel werden elk even afgesloten in beide richtingen, maar waren vrij snel weer open.

Tramlijn 8 werd door een overstroming onderbroken tussen de haltes Herrmann-Debroux en Trammuseum. De MIVB legde even vervangbussen in, maar ook daar waren de problemen relatief snel verholpen.

De Brusselse brandweer moest ook 18 keer tussenkomen bij particulieren. In Schaarbeek liep de kelder van een rusthuis onder water. In Evere kwam dan weer een parking blank te staan. In totaal moest de brandweer een veertigtal interventies uitvoeren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.