Tienermeisje (14) belandt onder tram in Etterbeek

Tramhalte Pétillon in Etterbeek.
Google Tramhalte Pétillon in Etterbeek.
Een 14-jarig meisje is overgebracht naar het ziekenhuis nadat ze rond 14.45 uur aan de Etterbeekse halte Pétillon onder een MIVB-tram is terechtgekomen. Dat meldt MIVB-woordvoerster An Van hamme.

Het meisje kwam uit metrostation Pétillon en stak de Louis Schmidtlaan over toen ze werd aangereden. De MUG van het Sint-Elisabeth hospitaal kwam toevallig voorbij en ontfermde zich over het slachtoffer. Vervolgens heeft de ploeg van de brandweer de tram opgetild en werd de elektriciteit van de bovenleidingen afgesloten. 

Volgens de eerste informatie van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij, verkeert het slachtoffer niet in levensgevaar. Een tram van lijn 25 was betrokken bij het incident. De trambestuurder is in shock. Tussen de haltes Buyl en Meiser reden tijdelijk geen trams. Er werden vervangbussen ingelegd, maar ondertussen rijden de trams weer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.