Tiener breekt hand politieagent

Baert Marc
Een achttienjarige vechtersbaas heeft de hand van een politieagent gebroken toen hij na een arrestatie werd overgebracht naar het parket. De tiener werd dit weekend aangehouden voor een vechtpartij.

De politie pakte de jongeman zaterdagnacht op nadat hij op de vuist ging in Sint-Lambrechts-Woluwe. Zondagochtend was hij duidelijk nog niet gekalmeerd. Toen de agenten hem naar het parket wilde brengen, werd hij opnieuw gewelddadig. Hij viel de agenten aan, brak de hand van een van hen en meerdere agenten geraakten gewond.

De jongeman stond al gekend bij de politie om gelijkaardige feiten. Het parket liet de jongeling voorleiden bij de onderzoeksrechter en die plaatste hem onder aanhoudingsbevel voor opzettelijke slagen en verwondingen aan agenten met arbeidsongeschiktheid, weerspannigheid en opzettelijke slagen en verwondingen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.