Tickets voor 12-uren rave van Fuse en Kompass vliegen de deur uit

Fuse organiseerde ook al een rave in de Hallepoorttunnel
Baert Marc Fuse organiseerde ook al een rave in de Hallepoorttunnel
Wie nog een ticket wil om 12 uur lang alle frustraties uit te dansen op het gemeenschappelijke evenement van Fuse en Kompass op 12 oktober in Paleis 12 moet snel zijn.

De volledige line-up werd bekendgemaakt woensdagmiddag en sinds de start van de ticketverkoop op woensdagavond, hebben al meer dan 5.000 ravers een ticket op zak voor de megarave op 12 oktober. Volgens de woordvoerder van Fuse zijn er in totaal 10.000 tickets beschikbaar. De goedkoopste tickets tussen 29 en 34 euro zijn allemaal verkocht. Er blijven wel nog tickets over tussen 38,5 en 42 euro. Je kan bovendien ook een backstage ticket kopen voor 75 euro.

De volledige line-up bestaat uit internationale dj’s als Solomun, Maceo Plex, Pan-Pot, Joris Voorn, Adana Twins, Maxim Lany en Lola Haro die een goede mix zullen brengen tussen harde techno en iets meer groovy housemuziek. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.