Theater Erasmus speelt zelfgeschreven theaterstuk

Zinnema
Baert Marc Zinnema
Acteergezelschap ‘Theater Erasmus’ brengt de komende twee weekends een zelfgeschreven theaterstuk. Met Bruoscella staat een van de weinige Nederlandstalige Brusselse theatergezelschappen op de planken van talentenhuis Zinnema.

“Meestal vinden we onze inspiratie in de vele fantastische theaterteksten die ooit werden geschreven. Met onze voorstelling Bruocsella gooien we het over een andere boeg”, aldus Theater Erasmus. “Kristof Saye, Brusselaar en lid van Theater Erasmus liet zich inspireren door de stad waarin hij woont, werkt, mensen ontmoet,… en schreef zelf een toneelstuk.” 

Beweging, muziek en techniek

Bruoscella is een theaterstuk waarin beweging, muziek, techniek en beleving centraal staat. Het is te zien in talentenhuis Zinnema in Anderlecht, op 17 en 18 november en 23 en 24 november. Info en tickets op www.theater-erasmus.be




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.