Schietpartij na ruzie in nachtclub Eclips in Anderlecht: vier schoten gelost, schutter spoorloos

Google Street View
In de Brusselse gemeente Anderlecht is een ruzie aan nachtclub Eclips zondagochtend uitgedraaid op een schietpartij. Een verdachte schoot vier keer op een 25-jarige man, die twee keer geraakt werd. Het slachtoffer is niet in levensgevaar, de dader wordt nog gezocht.

Het incident gebeurde omstreeks 6 uur ‘s ochtends, meldt La Capitale, en de info wordt bevestigd aan persagentschap Belga. Twee mannen zouden in de nachtclub Eclips ruzie met elkaar hebben gekregen, en die is slecht uitgedraaid.

“Op de parking voor de discotheek heeft de ene man vier keer op de andere man geschoten. Het onderzoek is aan de gang, maar de verdachte is nog niet opgepakt. Een ballistisch deskundige en het labo van de federale politie kwamen ter plaatse”, vertelt parketwoordvoerder Denis Goeman.

Het 25-jarige slachtoffer werd twee keer geraakt. Eenmaal in het been en eenmaal in de onderbuik. Er zouden geen vitale organen geraakt zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.