Ruzie over gestolen pet op trouwfeest loopt uit de hand: 19-jarige doodgestoken

Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri.
Rv Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri.
Een ruzie over een gestolen pet op een trouwfeest in Laken is vorig weekend helemaal uit de hand gelopen. Een 19-jarige jongen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken door een 20-jarige op een trouwfeest in Laken. De dader is aangehouden voor moord.

De twee waren aanwezig op een trouwfeest  in de Stapelhuisstraat. Dimitri (19) besliste om Mourad (20) aan te spreken omwille van een pet die hij gestolen zou hebben. De ruzie werd verdergezet aan de ingang van de feestzaal. Daar trok Mourad een mes en stak Dimitri verschillende keren. Daarbij werd Dimitri geraakt in de hals. 

Moordonderzoek

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden het slachtoffer niet meer redden. Vlak voor de jongeman stierf, wees hij de dader aan, net als enkele getuigen. Mourad ontkende, maar werd meteen meegenomen. “Het parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld. De jongeman werd al voorgeleid en wordt aangehouden voor moord”, zegt Stephanie Lagasse van het Brussels parket. 
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Decaluwe

  Binnenkort met een beschuldigde vinger van de rechter en de woorden'' je mag het niet meer doen e meneer'' terug op vrije voeten, want zo werkt dat hier in (ons?) Belgenland!!!

 • Said Sabaouni

  Moord voor zoiets stomme pet her is schandalig. Veel sterkte aan families en vrienden.

 • Ivo De Grande

  Daar trok Mourad een mes. Die gast liep dus steeds met een mes rond??? Moord met voorbedachte rade. Simpel.

 • Anny Bollens

  Les hier dus al 3 moorden op 4 dagen tijd! Verschrikkelijk in zo een klein landje dan nog! Tijd om gevangenissen te bouwen!

 • Marc Plucieniczak

  aan het moorden vindt justitie niks ergs, te zien is wat voor straffen krijgen hier moordenaars. Geens heeft het pad voor de moordenaars geëffend en daar is jaren niks meer aan te doen, hij had de kans om zwaardere straffen in te voeren of op ten minst levenslang is levenslang, maar zelf dat niet.