Politie zoekt daders gewapende overval Carrefour

De politie is op zoek naar drie gewapende overvallers. De drie pleegden op woensdag 26 april 2017 om 19 uur een gewapende overval op de Carrefour in de Frans Vekemansstraat.

De drie stapten in de richting van de winkel en bleven in de buurt wachten. Op het ogenblik dat één van de klanten buiten stapte, glipten de drie naar binnen. Eén van hen bedreigde de uitbater met een wapen. Vervolgens dwong hij de man naar de achterzijde van de winkel te gaan, waarbij de twee andere daders volgden. Ze eisten de inhoud van de kluis. Ondertussen stal de derde dader het geld uit de kassa van de bediende. Daarna vluchtten de daders weg in de richting van de Nachtegaalseweg.


De eerste dader was gewapend met een zwart handvuurwapen. Hij droeg een zwarte training , een blauwe sweater met kap en een zwarte jas. Hij verborg zijn gezicht met een zwarte sjaal. De tweede dader heeft donkerbruin haar met vooraan enkele haarlokken. Hij heeft een lange fijne neus. Hij droeg een grijze broek en een grijze regenjas met een motief en kap. De derde dader droeg een zwarte donsjas met kap, een hemelsblauwe sjaal en een zwart/oranje sportbroek van het merk Nike. Ook hij heeft enkele haarlokken vooraan. (VDBS)


Wie meer informatie heeft over deze gewapende overval, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300.