Parket voert onderzoek naar ongeval met voetganger op Ring

ongeval Brusselse buitenring
VTM ongeval Brusselse buitenring
Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend naar het ongeval waarbij donderdagochtend een man werd doodgereden op de Ring in Anderlecht. Twee uur voor het ongeval was de man nog naar het ziekenhuis gebracht door de politie.

Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend voor onopzettelijke doodslag door gebrek aan voorzichtigheid of voorzorg. Voorlopig gaat het om een onderzoek tegen onbekenden.

De omgekomen 42-jarige dakloze man was namelijk enkele uren voor het ongeval opgenomen in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Hij was daarnaartoe gebracht door een politiepatrouille die hem had gevonden op de Lenniksebaan. De man was dronken en lichtgewond. Hij was naar eigen zeggen op de weg gevallen.

Twee uur nadat de politie hem vond, werd de man aangereden op de buitenring in Anderlecht. Hoe hij daar is kunnen komen, is nog onduidelijk.

VTMReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.