Parket opent onderzoek naar gewapende overval bij bejaard koppel

De Dikke-Beuklaan.
Google streetview De Dikke-Beuklaan.
Het parket van Brussel start een onderzoek naar een home-invasion bij een ouder koppel in de Dikke-Beuklaan in Laken. Dieven hebben er in de nacht van zondag op maandag ingebroken, bedreigden de slachtoffers met een wapen en sloten hen vervolgens op. De daders gingen aan de haal met geld, juwelen en autosleutels. 

Maandag omstreeks 4 uur sloegen twee gemaskerde mannen de glazen voordeur in van een woning met een kasseisteen. Het duo liep vervolgens naar de slaapkamer van het koppel en bedreigde hen met een revolver. Daarna sloten de twee het koppel op in het toilet, waarna de dieven ervandoor gingen met geld, juwelen, autosleutels en een computer. 

Diezelfde ochtend kwam het labo van de federale politie ter plaatse. Het parket van Brussel is momenteel met het onderzoek bezig. De procureur des Konings vordert verschillende onderzoeksopdrachten waaronder een analyse van de camerabeelden en een buurtonderzoek. Het parket deelt mee dat het opsporingsonderzoek actief wordt voortgezet om de verdachten te identificeren en aan te houden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.