Oudere dame rijdt koppel aan op Brico-parking: vrouw overlijdt ter plaatse

Dodelijk ongeval op Brico-parking in Anderlecht
Baert Marc Dodelijk ongeval op Brico-parking in Anderlecht
Een oudere vrouw heeft dinsdagvoormiddag een koppel aangereden op de parking van het Brico-filiaal in Anderlecht. De vrouw kwam daarbij om het leven. De man werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De feiten vonden plaats op de parking aan de Marius Renardlaan in Anderlecht. Daarbij reed een 75-jarige vrouw twee oudere mensen aan. Er vonden twee aanrijdingen vlak na elkaar plaats. Bij de eerste reed de bejaarde vrouw een man aan. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Daarna reed de bestuurster nog een vrouw aan. Zij overleed ter plekke. Uiteindelijk kwam de wagen tot stilstand tegen een paal. Hoe de ongevallen precies konden gebeuren, wordt voorlopig nog onderzocht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.