Opsporingsbericht: 68-jarige man voor het laatst gezien in Vorst

Thierry Poucet.
Federale politie Thierry Poucet.
De 68-jarige Thierry Poucet heeft op 25 november 2019, tussen middernacht en 4 uur, rusthuis ‘Le Val des Roses’ in de Roosendaelstraat in Vorst verlaten. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man. 

Thierry is 1m65 lang en slank gebouwd. Hij heeft zwart-grijze haren, donkere ogen en draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lange grijze vest, een zwarte broek, een gele polo en een donkergroene hoed type ‘Stetson’.

Deze persoon kan verward overkomen. “Hij kan zich nomaal voortbewegen en vertoont nog geen symptomen van zijn ziekte”, zegt Kathleen Calie, woordvoerster van de politie Brussel Zuid. “We weten niet waarom hij vertrokken is, maar de verdwijning van een persoon van die leeftijd wordt altijd als ernstig en onrustwekkend beschouwd.

Vermoedelijk verliet de man het rusthuis langs de nooduitgang. 

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.