Opsporing: Wie herkent deze twee mannen die een gewapende overval probeerden te plegen op de Carrefour Express in Brussel?

Dader 1 poging gewapende overval carrefour express Lakenstraat Brussel.
Federale Politie Dader 1 poging gewapende overval carrefour express Lakenstraat Brussel.
Twee daders hebben op zaterdag 2 november 2019 omstreeks 7 uur geprobeerd een gewapende overval te plegen op de Carrefour Express in de Lakenstraat in Brussel. Voorlopig ontbreekt elk spoor van het duo.

De eerste dader is van Noord-Afrikaanse origine. Hij is ongeveer 1m75 lang en slank gebouwd. Hij heeft zwart krullend haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas met het logo ‘Air Jordan’ op de rug, een donkere sportbroek met lichtblauwe lijnen aan de zijkanten en donkere sneakers. Hij was in het bezit van een vuurwapen.

Een van de twee daders had een vuurwapen bij zich en gebruikte het om te dreigen.
Federale Politie Een van de twee daders had een vuurwapen bij zich en gebruikte het om te dreigen.

De tweede dader is van Afrikaanse afkomst. Hij is ongeveer 1m80 lang en atletisch gebouwd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwart sportjasje met het logo ‘Air Jordan’ op de linkerzijde van zijn borst, een zwarte trainingsbroek en zwart-witte sneakers. Hij was in het bezit van een groot mes.

De andere dader had een groot mes als wapen.
Federale Politie De andere dader had een groot mes als wapen.

Het parket van Brussel onderzoekt momenteel de zaak om de precieze omstandigheden van het hele gebeuren te achterhalen. 

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.