O’Tacos vestigt zich in Elsensesteenweg, zonder vergunning

O'Tacos
Baert Marc O'Tacos
In Elsene is er een nieuw filiaal van het Franse fastfoodketen O’Tacos op komst, maar een vergunning hebben ze nog niet. Onlangs weigerde de gemeente het Amerikaanse fastfoodketen KFC een vergunning in dezelfde straat, omdat ze wouden vermijden dat de Elsensesteenweg een junkfood wijk werd.

Op de Elsensesteenweg kan je al een Quick, Mc Donalds, Hector Chicken, Burger King en Pizza Hut terugvinden. Hierdoor weigerde de gemeente een nieuwe vestiging van KFC. Bovendien werd ook de slechte reputatie van de fastfoodketen op vlak van dierenmishandeling opgebracht. O’Tacos wil ook een nieuwe filiaal in dezelfde straat, die staat er zelfs al, maar heeft voorlopig geen vergunning. Dat meldt La Capitale. “Tot op heden heeft O’Tacos geen vergunning om een restaurant te openen”, zegt schepen van urbanisme Yves Rouyet (Ecolo). “Ze hebben wel een oude vergunning om de apotheek en de bakkerij samen te voegen in een grote handel. Maar ze moeten ook een vergunning krijgen om een ​​horeca-zaak te openen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.