Motorrijder zwaargewond na ongeval in Kruidtuintunnel, autobestuurder rent weg

Het ongeval zorgde voor verkeershinder.
Nick Dierickx Het ongeval zorgde voor verkeershinder.
Bij een ongeval in de Kruidtuintunnel is woensdag omstreeks 09.00 uur een motorrijder ernstig gewond geraakt. Dat meldt de Brusselse lokale politie. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeerde niet in levensgevaar. 

Bij het ongeval waren in totaal drie wagens en twee motorrijders betrokken. Eén van de autobestuurders liet zijn voertuig ter plaatse achter en vluchtte te voet maar werd later teruggevonden. De man bleek onder invloed van alcohol. Volgens de lokale politie werd het rijbewijs van de bestuurder onmiddellijk ingetrokken. 

De tweede motorrijder moest niet naar het ziekenhuis gebracht worden. Hij gaat op consultatie bij zijn eigen huisarts. 

Hoe het ongeval precies gebeurde, is nog niet duidelijk. Het Brusselse parket is een onderzoek gestart naar de exacte omstandigheden. 

Door het ongeval moest de Kruidtuintunnel een tijdlang afgesloten worden in de richting van Koekelberg, wat de hele ochtend verkeershinder veroorzaakte. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.