MIVB vervoert je gratis heen en terug naar Couleur Café

Couleur Café werkt met pendelbussen van de MIVB
Marc Baert Couleur Café werkt met pendelbussen van de MIVB
De MIVB werkt zoals elk jaar nauw samen met Couleur Café. Dit jaar zullen er ook gratis bussen en pendelbussen zijn naar en van het festival aan het Atomium.

Met de code van de EventPass, die zich op het toegangsticket bevindt, kunnen de toeschouwers aan een GO-verkoopautomaat een gratis ticket krijgen voor het MIVB-net. De festivalgangers kunnen het terrein bereiken door gebruik te maken van de metro (lijn 6, station Heizel), de tram (lijn 7, halte Heizel of Eeuwfeest, lijnen 51 en 93, halte Stadion en lijn 19, halte Eeuwfeest) of van de bus (lijnen 84 en 88, halte Heizel).

Voor de terugkeer plant de MIVB pendelbussen die gratis zijn op vertoon van je armbandje. De zes pendelbuslijnen vertrekken om het kwartier aan het Atomium en bedienen het hele Brusselse gewest van vrijdag tot en met zondag tussen middernacht en 3 uur ‘s ochtends. Met het vervoersticket via de EventPass-code kan je ook de 11 Noctis-buslijnen nemen die vertrekken aan de halte Centraal Station. De aansluiting is verzekerd door de Couleur Café-pendelbussen E en F.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.