Mini-Europa zet in op lichtfestival tijdens nocturnes

mini-europa
Marc Baert mini-europa
Mini-Europa gaat dit jaar nachtelijke toeren uithalen met Mini-Europe by Night. Elke vrijdag van 26 juli tot 23 augustus zal het park uitzonderlijk open zijn tot middernacht voor een lichtfestival in het klein. 

Tijdens Mini-Europe by Night zorgt het miniatuurpark voor een fascinerend schaduw- en lichtspel zodat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog imposanter overkomen. Het lichtfestival belooft een echt feest voor de ogen te zijn, waarvoor je niets extra hoeft te betalen. De normale toegangsprijzen blijven geldig.

“Voor het eerst vinden onze nocturnes niet op zaterdag, maar wel op vrijdagavond plaats,” zegt Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van Mini-Europa. “Met de laatavondopeningen van het Atomium valt er zo immers nog meer te beleven voor de bezoekers van het Heizelplateau.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.