Mars tegen geweld tegen sekswerkers

Raamprostitutie
Baert Marc Raamprostitutie
Op de Internationale Dag tegen Geweld tegen Sekswerkers, organiseert Espace P vzw een symbolische mars. Zo willen zij de kwetsbaarheid van sekswerkers in het licht stellen.

Espace P, een vzw die sekswerkers ondersteunt en beschermt, blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. Op de Internationale Dag tegen Geweld tegen Sekswerkers zien zij hun kans schoon en organiseren zij een mars om aandacht te vragen voor de omstandigheden waarmee sekswerkers dagelijks geconfronteerd worden. De mars vertrekt maandagmiddag aan het metrostation Troon en eindigt in de iconische Aarschotstraat achter het Noordstation, een van de bekendste centra voor raamprostitutie in Brussel.

Met deze mars willen zij mensen bewust maken van de ‘fobie’ die er bestaat tegenover sekswerkers. Zij willen de vooroordelen die sekswerkers uitsluiten maar ook het geweld tegen deze groep aanklagen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.