Man verstopt zich twee uur lang op verlichtingspaal in de hoop huiszoeking te ontlopen

Wielemans Ceupenslaan
Google Wielemans Ceupenslaan
In de Brusselse gemeente Vorst heeft een man zich woensdagochtend twee uur lang verschanst op een verlichtingspaal, in de hoop te ontkomen aan een huiszoeking. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst).

“De politie is woensdagochtend rond 07.30 uur ter plaatse gekomen in de Wielemans Ceuppenslaan om een huiszoeking uit te voeren in de woning van de man”, zegt politiewoordvoerster Kathleen Calie. “De man heeft daarop de vlucht genomen via het balkon en is op een verlichtingspaal gesprongen.”

De man is vervolgens twee uur lang aan de paal blijven hangen, ter hoogte van de derde verdieping van het gebouw, en dreigde zich te laten vallen. Pas nadat zijn advocaat lang op hem had ingepraat, was hij akkoord om zich over te geven. De brandweer haalde hem vervolgens met een luchtladder naar beneden. Door het incident was de Wielemans Ceuppenslaan een tijdlang gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • joris van vlaenderen

    pffft, ik had die laten zitten! dan kan je tenminste op gemak die huiszoeking uitvoeren, ver kan ie toch niet lopen als je er een man beneden paraat stelt!