Madame Moustache viert verjaardag met feest én pannenkoeken

Madame Moustache, het burlesque getinte café met zijn flamboyante interieur op de Brandhoutkaai aan de Vismet, viert vandaag zijn zevende verjaardag. Dat doen ze in Madame Moustache-stijl, met een feestje.


Vlak bij het Sint-Katelijneplein trekt het grote café overdag menig terrasjesbezoekers. 's Avonds organiseren de eigenaars populaire dansavonden. Vanavond viert het café, exact zeven jaar na hun opening op 1 april 2010, feest met een jaren 80-90 feest.


"Brussel kent vooral veel elektro dansavonden", zegt Philippe Fatien, een van de twee eigenaars. "Wij bieden ook themafeesten rond disco, rock of lindy hop. Daarom is het zo'n populaire plek voor veel jonge mensen." Vanavond vieren ze uitgebreid de verjaardag met hun vaste dj, die voor de gelegenheid een speciale muzieklijst opstelde. Het grote cadeau volgt echter pas in het najaar.


"Dan gaan we een nieuwe receptie installeren", aldus Fatien. "Maar belangrijker: in de winter starten we met het serveren van pannenkoeken. Ze zijn al getest én goedgekeurd." (DCFS)