Levenloos lichaam aangetroffen in Evere

Evere Ciceronlaan
Dieter Nijs Evere Ciceronlaan
Op de laatste dag van het jaar werd op de Cicerolaan in Evere het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Het parket is een onderzoek gestart. Naar alle waarschijnlijkheid is de man niet door een criminele activiteit om het leven gekomen. 

Een vrouw trof op 31 december tussen 08.00 en 09.00 uur ‘s morgens op de openbare weg in Evere een levenloos lichaam aan. “Het gaat om een man van ongeveer 40 jaar”, vertelt Denis Goeman van het Brusselse parket. De politie stelde meteen een veiligheidszone in en verwittigde het parket. Ook werd een aanvraag ingediend voor buurtonderzoek en voor een onderzoek van de bewakingscamera’s. 

“Omdat de hulpdiensten de doodsoorzaak niet meteen konden achterhalen, heeft het parket een wetsdokter aangesteld”, zegt parketwoordvoerder Denis Goeman. “Ook het labo van de federale gerechtelijke politie werd ter plaatse gestuurd om de nodige elementen te verzamelen. We hebben ook een buurtonderzoek bevolen, en de analyse van de camerabeelden in de buurt.”

Uit de eerste onderzoeksdaden blijkt dat de criminele piste uit te sluiten zou zijn, aldus nog het parket. “Desalniettemin heeft het parket een autopsie bevolen om de juiste doodsoorzaak te kunnen achterhalen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.