Kleuter (3) aangereden in Schaarbeek

De plaats van het ongeval.
Google Streetview De plaats van het ongeval.
Op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek is vrijdagnamiddag een 3-jarige aangereden door een auto. Het kind raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur, ter hoogte van de Heilige Familiekerk. Dat bevestigt de politie van de zone Brussel-Noord. Het kind werd er aangereden door een auto toen het op stap was met zijn moeder. De kleuter werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis, maar is niet in levensgevaar.

De bestuurder werd ter plaatse verhoord en heeft safe geblazen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie zal getuigen verhoren en de camerabeelden bekijken om dat te achterhalen.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Yves Van Rossem

    Ik zie de auto moeilijk op het voetpad rijden ... dus ik vermoed dat die kleine op de baan liep ... Dus wat is het probleem ? Aah, mama heeft de kleine vrij laten rondlopen ...

  • JEAN-PAUL HOORNAERT

    wie laat nu zijn kind alleen op straat lopen hopen dat het niet erg is voor de kleine