Jongeren rijden rond met 375 XTC-pillen

Illustratie: XTC-pillen
ANP XTRA Illustratie: XTC-pillen
Vier personen zijn woensdagavond opgepakt voor het bezit van drugs. Ze werden tegengehouden omdat ze te snel reden. In het voertuig trof de politie onder meer 375 xtc-pillen aan. 

De aandacht van de politie werd afgelopen woensdag om iets voor middernacht getrokken door een voertuig dat hen met hoge snelheid kruiste. De agenten beslisten meteen om rechtsomkeer te maken en de wagen en de vier inzittenden tegen te houden ter hoogte van de Keltenlaan in Etterbeek

Uit de auto steeg duidelijk een walm van cannabis op en dus gingen de agenten over tot een grondige fouille van de vier verdachten. De agenten vinden twee joints, een zakje met 5,6 gram cannabis en 480 euro, maar ook een GSM en - verstopt aan de voeten van een passagier achteraan - meerdere zakken met in totaal 375 xtc-pillen.

Bij de daaropvolgende huiszoekingen in de woningen van de verdachten trof de politie nog 420 euro, vier SIM-kaarten, vier GSM’s en een grinder om cannabis te verbrijzelen aan. Al het materiaal werd in beslag genomen en de verdachten werden voor de correctionele rechtbank gedagvaard.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.