Indiase jongen op schoolreis verdwenen in Elsene

Malik Shorya.
Baert Malik Shorya.
De politie is op zoek naar een 13-jarige Indiase jongen die vermist is geraakt tijdens een schoolreis. Een leraar die toezicht hield op de studenten gaf de onrustwekkende verdwijning aan.

De 13-jarige Malik Shorya werd zaterdag om 21.15 uur voor het laatst gezien in een Indiaas restaurant op de Adolphe Buyllaan in Elsene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Malik is een Indiase student die tijdens een schoolreis doorheen Europa in Brussel verbleef. Zijn verdwijning werd gesignaleerd door een leraar die toezicht hield op de groep studenten.

Malik is ongeveer 1m55 lang, mager gebouwd en heeft zwart kort haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwe trainingsbroek van het merk Adidas, een bruine jas, een bruin T-shirt en zwarte sportschoenen. Het is niet zeker of de jongen Engels of een andere taal spreekt.

“De verdwijning is onrustwekkend, want hij is nog heel jong. Het onderzoek is nog volop lopende, dus er is nog maar weinig info”, vertelt een woordvoerster van het Brussels parket zondagavond.

Hebt u meer informatie over deze verdwijning, contacteer dan de Federale Politie op het gratis nummer 0800/30 300 of via de website. Ook kunt u contact opnemen met Child Focus op het nummer 116.000. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.