Hondenweide door succes verlengd

Hondenloopweide
Baert Marc Hondenloopweide
De hondenlosloopzone aan de Timmerhoutkaai blijft nog tot de feestdagen open. Vzw Dogitup BXL lanceerde het initiatief van de losloopzone voor één maand, maar door succes wordt het verlengd.

Honden en hun baasjes konden sinds 26 augustus vrij rondlopen op een nieuwe afgebakende ‘dog zone’ aan de Timmerhoutkaai. Het initiatief van vzw Dogitup diende om hondeneigenaars in het Brusselse Gewest samen te brengen en zou één maand open blijven. Maar in september werd de zone voor een maand verlengd wegens groot succes.

Hondenloopweide.
Baert Marc Hondenloopweide.

Ook in oktober kreeg de organisatie te horen dat de losloopzone nog even open mag blijven. Dogitup hoopt dat de perk zeker tot de feestdagen toegankelijk is. Het uiteindelijke doel van Dogitup is een digitaal platform uitbouwen, om zo alle gegevens, activiteiten en diensten als dogsitting in kaart te brengen. 

Hondenloopweide
Baert Marc HondenloopweideReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.