Hinder door werkzaamheden aan Elsensesteenweg

Elsensesteenweg
Photo News Elsensesteenweg
Vanaf maandag 5 augustus wordt het laatste deel van de autovrije Elsensesteenweg afgewerkt. Vanaf dan tot en met 3 november worden bussen 54, 71, N09 en N10 omgeleid. Er wordt ook een extra pendelbus tussen Vijvers van Elsene en Fernand Cocq ingelegd om de bereikbaarheid van het gemeentehuis te garanderen.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de Naamsepoort en de Waverstesteenweg en beslaan amper honderd meter van de straat, maar de impact zal groot zijn omdat  auto’s of bussen er niet meer door kunnen. Leveringen met lichte vrachtwagens zijn dan weer enkel mogelijk tussen 7 en 11 uur ‘s ochtends.

Bussen omgeleid

De MIVB kondigt op haar website aan dat de bussen 71, 54, N09 en N10 worden omgeleid. Bus 71 wordt omgeleid tussen de haltes Troon en Flagey via het Luxemburgplein, het Blyckaertsplein en de Malibranstraat. De haltes Naamsepoort, Matongé, Sint-Bonifaaswijk, Fernand Cocq en Museum van Elsene worden niet bediend. Bus 54 wordt vanaf de halte Baljuw omgeleid naar het Louizaplein waar het eindpunt zich bevindt. De haltes Verlaat, Fernand Cocq, Sint-Bonifaaswijk, Matongé-Naamsepoort en Troon worden niet bediend. Daarnaast worden de bussen N09 en N10 omgeleid tussen de haltes Naamsepoort en Flagey via de Troonstraat, het Blyckaertsplein en de Malibranstraat. De haltes Matongé, Sint-Bonifaaswijk, Fernand Cocq en Museum van Elsene worden niet bediend.

Extra pendelbus

Om de verbinding met het gemeentehuis van Elsene te garanderen, wordt opnieuw een pendelbus 70 tussen de halters Vijvers van Elsene en Fernand Cocq ingelegd tijdens de werkzaamheden. Deze bus rijdt van maandag tot zaterdag van 7.30 uur tot 20.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.