Hello Summer strijkt neer aan het Ambiorixsquare

Inhuldiging van Hello Summer, het nieuwe zomerevenement van stad Brussel aan het Congresplein
Photo News Inhuldiging van Hello Summer, het nieuwe zomerevenement van stad Brussel aan het Congresplein
De vervanger van Brussel Bad, Hello Summer is toe aan hun tweede weekend op het Ambiorixsquare. Vorig weekend gingen de verschillende activiteiten door aan het Congresplein. Filmvoorstellingen, sportactiviteiten of gewoon genieten van een goede cocktail staan dit weekend op het programma.

Omdat er werken zijn aan de Akenkaai, kon Brussel Bad dit jaar niet op de traditionele plaats aan het kanaal doorgaan. Daarom vond de stad een oplossing: Hello Summer, hetzelfde concept als Brussel Bad, maar dan op vier verschillende plaatsen. Vorig weekend werd het startschot gegeven aan het Congresplein. Dit weekend is het Ambiorixsquare aan de beurt, het weekend daarop is het op het Peter Benoitplein in Neder-over-Heembeek te doen en de feestzomer wordt uiteindelijk afgesloten  op het het Leopoldsquare in Laken.

Op het programma dit weekend zijn tal van concerten, hip-hop workshops, Afrikaanse dans, salsa, yoga-workshops en een rondleiding van de omliggende geklasseerde gebouwen door Arcadia.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.