Hello Summer of eerder hallo rugzweet

"Hello Summer" vervangt dit jaar Brussel-Bad (hier in beeld) dat door de werken aan de Akenkaai noodgedwongen moest verhuizen.
Marc Baert "Hello Summer" vervangt dit jaar Brussel-Bad (hier in beeld) dat door de werken aan de Akenkaai noodgedwongen moest verhuizen.
Het nieuwe Brussel Bad, Hello Summer, is vandaag van start gegaan. Een heleboel activiteiten staan de komende maand tijdens het weekend in vier verschillende wijken op de planning. Wat dacht je van danslessen volgen, meedoen aan een beachvolleytoernooi of gewoon lekker uitgezakt een film in openlucht kijken met een cocktail?

Het concept van Hello Summer is niet anders dan dat van Brussel Bad: iedereen laten genieten van al het moois wat de zomer te bieden heeft door in het midden van de stad ruimte voor ontspanning te creëren. Dit jaar zijn er dus vier oases van plezier met terrassen, cocktails, concerten en animatie voor jong en oud. De vier plaatsen waar het nieuwe zomerevenement doorgaat zijn het Congresplein in de adminstratieve wijk (van 25 juli tot zondag 4 augustus), dan op het Ambiorix-square in de Europese wijk (van 8 augustus tot 11 augustus), vervolgens op het Peter Benoitplein in Neder-Over-Heembeek (van 15 augustus tot 18 augustus) en tot slot op de Leopoldsquare in Laken (van 22 augustus tot 25 augustus).

Op elke locatie zijn er naast de ontspanningsruimte ook dagelijks activiteiten voor alle doelgroepen. Zo zijn er danslessen op donderdagnamiddag en vrijdagnamiddag. In samenwerking met Cinéma Galeries worden er films vertoond rond het thema water, oases en eilanden elke zaterdag van 22 tot 00.30 uur en er zullen ook tal van andere activiteiten plaatsvinden rond sport, zoals bijvoorbeeld klimmen, yoga of crossfit.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.